Kookboek Sus Scrofa in de Pot wild zwijn recepten van Donald Buijtendorp

Artikelnummer: 9789081915625
Artikel 5 van 46
€ 20,00 (inclusief btw)
Overzicht

Na het succesvolle kookboek met heerlijke ganzenrecepten hebben Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge het nieuwe kookboek ‘Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt’ uitgegeven. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Een kookboek met alles erbij dat u eigenlijk van wild zwijnen hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van slagerij/wildhandel Ter Weele & Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald. Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef. Een hartstikke leuk boek. Informatief? Zeker. Als wild-geïnteresseerde kunt u niet zonder. Voor de hobby-kok en de BBQ-liefhebber een must. Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica. Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten. En die geschoten worden eten we ook op. Het is goed en eerlijk voedsel. Het komt zo uit het bos en van erg dichtbij. Bij ons al uit voorraad leverbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • IDEAL
  • paypal
  • Facebook
  • Twitter
  • NOJG
  • Logo KNJV
  • Fjällräven
  • Seeland
  • Deerhunter
  • Harkila
  • Jack Wolfskin
  • Rovince
  • Le Chameau
  • Aigle
  • Hanwag
  • Skogen
  • Chiruca
  • Hubertus
  • Buck Knives
  • Leica
  • Turner Richards
  • Swedteam
  • Fud lokkers
  • Led Lenser

Openingstijden:

Online-bestellingen worden op werkdagen verstuurd.

Telefonisch en per email van ma-vr 9.00 - 18.00 uur

Afhalen is deze week niet mogelijk.

Veilingweg 63
3981 PB  Bunnik

+31 (0)30 6338974
info@metsjachthuis.nl

© 2010 - 2024 Mets Jachthuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel